Szczypior 17 Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 1. Nick (Steam): szczypior JB.AELIOS.PL 2. SteamID: 1147326186 3. GT: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.153:27015/top_players/?query=szczypior+JB.AELIOS.PL 4. Wiek:13 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania):Ponieważ gram długo już na serwerze i chcę pomagać w jego rozwijaniu i mutować oraz gagować ludzi co nadużywają mikrofonu lub wyzywają 6. Podaj przykład z serwera w jaki sposób komuś pomogłeś:Tumaczyłem nowym graczą co to pozycja buntu oraz potylica na widoku 7. Jak oceniasz swoją znajomość komend?;7/10 8. Czy jesteś wstanie wesprzeć serwer (20zł): Jak będzie potrzeba to tak zależy na co 🙂 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Siema jestem Gabriel lubie grać w piłke nożną oraz grać w gry typu: cs:go lol i fortnite Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asasi 14 Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) 1Nick Asasin 2strasznie toxsyczny 3Próje sie o byle co Edytowane 15 Lutego 2021 przez Asasi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 17 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 6 minut temu, Asasi napisał: 1Nick Asasin 2strasznie toxsyczny 3Próje sie o byle co poco dajesz nick ? niejestem toksyczny niepotrafie nie próje sie XDD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 17 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 chyba dałem złe znaczy kliknie sie na mój nick i jest ale macie poprawke https://www.gametracker.com/player/szczypior JB.AELIOS.PL/91.224.117.153:27015/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeremaXD 154 Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 Na nie Giga toxic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ALko 94 Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 (edytowane) Niestety jestem na nie. Główny powód to "nie chce mi się". I w sumie na tym mógłbym zakończyć, ale dodam od siebie, że po prostu nie widzę cię w administracji, według mnie musisz jeszcze trochę dorosnąć. -głos -miały być 2/3 rozbudowane zdania a w obu punktach napisałeś jedno? 1 godzinę temu, Szczypior napisał: 5. Dlaczego chcesz zostać zaufanym? (2/3 rozbudowane zdania):Ponieważ gram długo już na serwerze i chcę pomagać w jego rozwijaniu i mutować oraz gagować ludzi co nadużywają mikrofonu lub wyzywają 9. Kilka zdań o sobie (2/3 rozbudowane zdania):Siema jestem Gabriel lubie grać w piłke nożną oraz grać w gry typu: cs:go lol i fortnite Edytowane 15 Lutego 2021 przez ALko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 17 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 1 minutę temu, ALko napisał: Niestety jestem na nie. Główny powód to "nie chce mi się". I w sumie na tym mógłbym zakończyć, ale dodam od siebie, że po prostu nie widzę cię w administracji, według mnie musisz jeszcze trochę dorosnąć. -mutacja -miały być 2/3 rozbudowane zdania a w obu punktach napisałeś jedno? dobrze ale jaki zaufany z obecnych ma mutacje a to że napisałem niechce mi sie nic nieświadczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 17 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 7 minut temu, JeremaXD napisał: Na nie Giga toxic podaj dmko w którym byłem toxic i z kąd możesz wiedzieć jak cie na serwiwe niema? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N1kzY 48 Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 Na nie -często popełniasz błędy w ct -TOXC + Posiada Aeliosct a i daj moje 10k fajek ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtkuu 236 Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 W dniu 4.08.2020 o 17:50, UrwisCK napisał: Wymagania: 2. Dobra opinia na serwerze, w którym jest składane podanie. 9. Znajomość ortografii i języka polskiego na wysokim poziomie. Na drugi podpunkt można jeszcze popatrzeć i poczekać na odzew innych graczy. Co do dziewiątego podpunktu to widzę, że są ogromne problemy z Twoją polszczyzną. 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 17 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 4 minuty temu, Masny żyddd napisał: Na nie -często popełniasz błędy w ct -TOXC + Posiada Aeliosct a i daj moje 10k fajek ! jaki ja jestem toxic 6k 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczypior 17 Napisano 15 Lutego 2021 Autor Share Napisano 15 Lutego 2021 1 minutę temu, Misiu napisał: Jestem na nie -nie poradzisz sobie -jesteś mega nie ogarem, pisanie w skargach takich wypowiedzi: "Piszesz naniego skarge bo go całyczas wyzywasz i on ci daje muty bo go ty wyzywasz i go nielubisz" -nie ogarnia CT -zbyt es go zabijam kekw napisałem inaczej robisz massowe fk i jesteś tak toxic że do każdego skaczesz 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikiboryna 300 Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 12 minut temu, Wojtkuu napisał: Na drugi podpunkt można jeszcze popatrzeć i poczekać na odzew innych graczy. Co do dziewiątego podpunktu to widzę, że są ogromne problemy z Twoją polszczyzną. podpinam sie pod tym co napisal Wojtku, niestety ciezko sie czyta twoje wypowiedzi, w tym podanie. a co do niego, jestem na nie. - glos - niezbyt ogarniasz - jakos po prostu twoja persona nie pasowalaby mi na stanowisku administracyjnym (moja subiektywna opinia ^^) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuchY 269 Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie: Podanie zostało odrzucone. local playerPed = GetPlayerPed(-1) if GetVehiclePedIsIn(playerPed) ~= nil then if IsEntityDead(playerPed) ~= false then SetEntityCoords(playerPed, AeliosJailBreak.x, AeliosJailBreak.y, AeliosJailBreak.z) end end Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi